Skip to content

Kom luisteren: Verhalen van Ajax

Zin in een avondje Ajax-verhalen op een steenworp afstand van de Johan Cruijff Arena?

Kom dan op woensdag 15 januari kijken en luisteren naar Verhalen van Ajax in New Metropolis Zuidoost (Bijlmerplein 876), een avond met de pas afgezwaaide Ajax-huisfotograaf Louis van de Vuurst en ik, zei de gek. Louis en ik komen allebei vertellen over onze recent verschenen Ajax-boeken: Louis over zijn prachtige fotoboek LOUIS: 33 jaar Ajax-fotograaf en ik over Het nieuwe Ajax. Lekkere aftrap van de tweede seizoenshelft.

De avond begint om 19.30 uur. Toegang is gratis, maar je moet wel even reserveren via de gele knop rechts op deze pagina.

Let op: de avond wordt georganiseerd door Pakhuis de Zwijger, maar de locatie is níet Pakhuis de Zwijger (was handig geweest, want ik woon daar vlakbij). Je moet naar Zuidoost, naar de Amsterdamse Poort, naar New Metropolis Zuidoost, bekend terrein voor Ajacieden: vlakbij de club.

Neem je boeken mee, we signeren ze graag voor je. LOUIS en Het nieuwe Ajax zullen ook ter plekke te koop zijn, daar zorgen we voor.

Nu we toch bezig zijn: nog een optreden. Op het Total Football Festival, zaterdag 11 januari in de Melkweg (Lijnbaansgracht 234A). Thema van dit jaar is ‘Rivalen’. Het programma krijgt gestaag vorm, zoals je hier kunt zien. Het festival begint al om 13.00 uur ’s middags. Maar ik schijn ergens ’s avonds een rivalenverhaal te moeten voorlezen. Andere voorlezers zijn o.a. David Endt, Renate Verhoofstad, Frank Heinen en Pieter van Os.

Kom naar het TFF. Tickets koop je hier.

Tot slot: een snelle update over Het nieuwe Ajax. Het boek verscheen op 31 oktober. We zijn nog geen twee maanden verder en al aan de derde druk toe. Dat is heel mooi. Bedankt dat jullie het willen lezen.

De recensies zijn ook prachtig. Er waren bijvoorbeeld heel erg mooie besprekingen in de Volkskrant, NRC Handelsblad, Ajax Life en het Friesch Dagblad. Een heel leuk tv-item op AT5. En heel veel enthousiaste reacties op mijn bezoekje aan de Pantelic Podcast. Check de boekpagina op deze site voor een greep uit de mediareacties. Op die pagina kun je het boek ook gesigneerd bestellen.

New Metropolis Zuidoost
Back To Top