Ga naar hoofdinhoud

www.volkskrant.nl
Alle artikelen en recensies die ik voor de Volkskrant schrijf, zijn ook te lezen via de Volkskrant-site. Dit is mijn auteurspagina (meest recente stuk bovenaan) en dan is er ook nog een mooie muziekpagina voor alle muziekrecensies.


www.parool.nl
Tijdens het voetbalseizoen schrijf ik een wekelijkse Ajaxcolumn in Het Parool. Elke dinsdag. Mijn stukjes staan op een rij op deze indexpagina. Ik deel elke column ook via mijn social-kanalen.


Branie op Spotify
Sinds januari 2021 ben ik presentator van Branie, de Ajaxpodcast van Het Parool en Ajax Showtime. Gedurende het seizoen elke maandag een nieuwe, verschijnend op de sites van Parool en Showtime, via Apple (voorheen iTunes) en weet ik waar nog maar. En op Spotify dus. Hier is de Branie-index. Meest recente aflevering bovenaan.


www.santosonline.nl
Mooiste blad over voetbalcultuur ooit. Vinden wij. Ik hoor tot de founding fathers en sta in bijna elk nummer. Verschijnt onregelmatig. Via de site kun je supporter worden en ook een paar van mijn Santos-verhalen lezen.


www.ajaxlife.nl
Ajax Life is het maandblad voor leden van de Supportersvereniging Ajax. Ik publiceer er veel in, vooral Ajaxverhalen met een historische insteek. Die artikelen staan níet op Ajax Life-website, waarvoor ik dan weer wel een aantal blogseries schreef. Die zijn hier nog te lezen.


www.journa.com
Journa is een online database van journalistenportfolio’s, een zoekmachine voor journalistieke publicaties. Ik heb er ook een (automatisch bijgehouden) profiel, waar ik verder niet zo veel aan doe.


www.deschrijverscentrale.nl
Via De Schrijverscentrale ben ik te boeken voor optredens, een lezing, gastcollege, interview voor publiek of wat dan ook. Mijn profiel staat hier.


www.amboanthos.nl
Mijn uitgever. Ik tekende er in juni 2019. In oktober 2019 verscheen Het nieuwe Ajax. De komende jaren meer. Ook fictie. Hier is mijn auteurspagina.


www.uitgeverijbrandt.nl
Kleine maar fijne uitgeverij. 101 dingen die je moet weten over Ajax is er verschenen en (voor het eerst in 2021) ook de eerste van hopelijk nog vele edities van het Ajax Jaarboek. Kijk hier voor mijn auteurspagina op de Brandt-site.


www.overamsteluitgevers.com
Uitgeverij 521 ging op in de Foreign Media Group. Er kwam een afsplitsing, Dutch Media, waar de geest van 521 min of meer voortleefde in uitgeverij Carrera. Dutch Media werd dan weer Overamstel Uitgevers, waar Carrera nu vooral kookboeken uitgeeft. Zo zit het geloof ik. Hoe dan ook: Vak 127 (2005) en Sporen van Ajax (2012) verschenen bij Carrera en vallen nog altijd onder het imperium Overamstel. Kijk maar. Elke boekverkoper kan ze ‘on demand‘ voor je bestellen, nog altijd, en ze zijn ook gesigneerd te koop via deze site.


www.gogme.nl
Deze website is ‘gebouwd’, ontworpen en van een fijne huisstijl voorzien door Marcel Stephan van Gogme Web Services. Gevoel voor stijl. Toffe logo’s. Bekwaamheid all around. Aanbevolen.


Tot slot: als je op Google zoekt op ‘menno pot’, dan krijg je dit.

 

 

Back To Top