skip to Main Content

www.volkskrant.nl
Alle artikelen en recensies die ik voor de Volkskrant schrijf, zijn ook te lezen via de Volkskrant-site. Gratis, als je een account aanmaakt. Ik heb een eigen indexpagina, meest recente stuk bovenaan.


www.parool.nl
Sinds begin 2016 schrijf ik (tijdens het voetbalseizoen) een wekelijkse Ajax-column in Het Parool. Elke donderdag. Mijn stukjes staan op een rij op deze indexpagina. Ik deel elke column via mijn social-kanalen zodra hij op de Parool-site staat.


www.bol.com
Mijn boeken op BOL.com. Als je geen waarde hecht aan een gesigneerd exemplaar, kun je ze net zo goed hier bestellen, want de verzendkosten zijn bij BOL lager dan via deze site. Beter nog: steun je lokale boekhandel!


www.santosonline.nl
Mooiste blad over voetbalcultuur ooit. Vinden wij. Ik hoor tot de founding fathers en sta in elk nummer. Verschijnt een paar keer per jaar. Via de site kun je supporter worden en ook een paar van mijn Santos-verhalen lezen.


www.harpersbazaar.nl
De Nederlandse editie van de oudste modeglossy ter wereld (sedert 1867!) doet ook aan popmuziek. Die bijdragen neem ik voor zijn rekening. Stukken verschijnen niet op de site, al schrijf ik voor de site heel soms weleens een kort muziekstukje.


www.ajaxlife.nl
Ajax Life is de krant voor leden van de Supportersvereniging Ajax. Ik publiceer er veel in, vooral Ajaxverhalen met een historische insteek. Die artikelen staan níet op Ajax Life-website, waarvoor ik dan weer wel een aantal blogseries schreef. Die zijn hier nog te lezen.


www.journa.com
Journa is een online database van journalistenportfolio’s, een zoekmachine voor journalistieke publicaties. Ik heb er ook een (automatisch bijgehouden) profiel.


www.deschrijverscentrale.nl
Via De Schrijverscentrale ben ik te boeken voor optredens, een lezing, gastcollege, interview voor publiek of wat dan ook. Mijn profiel staat hier.


www.uitgeverijbrandt.nl
Kleine maar fijne uitgeverij. 101 dingen die je moet weten over Ajax is er verschenen. Kijk hier voor mijn auteurspagina op de Brandt-site.


www.uitgeverijcarrera.nl
Tegenwoordig een kookboekenuitgeverij. Voorheen jongensclub en in die hoedanigheid uitgevers van Vak 127 en Sporen van Ajax.


www.leuketeksten.nl
Het leukste (en beste) tekstbureau van Nederland, bestierd door Bastiaan Vercouteren, die tevens deze website ontwierp en er min of meer webmaster van is.


Tot slot: als je Googelt op ‘menno pot’, dan krijg je dit.

 

 

Back To Top