Skip to content

volkskrant.nl
Alle artikelen en recensies die ik voor de Volkskrant schrijf, zijn ook te lezen via de Volkskrant-site. Dit is mijn auteurspagina (meest recente stuk bovenaan) en dan is er ook nog een mooie muziekpagina voor alle muziekrecensies. Ik deel al mijn publicaties via mijn social-kanalen: X, Facebook, Bluesky en LinkedIn. Me daar volgen, helpt dus ook.


parool.nl
Tijdens het voetbalseizoen van Ajax schrijf ik elke dinsdag de column Branie voor Het Parool. Ze staan op een rij op deze indexpagina. Daar staan ook de aankondigingen van de wekelijkse Ajax-podcast Branie, die ik presenteer. Branie, de podcast, verschijnt elke maandag én daags na elke Europese wedstrijd van Ajax. Ik deel al deze Parool-publicaties ook via mijn social-kanalen: X, Facebook, Bluesky en LinkedIn. Me daar volgen, helpt dus ook.


Branie op Spotify
Sinds januari 2021 ben ik presentator van Branie, de Ajax-podcast van Het Parool. Gedurende het seizoen elke maandag een nieuwe, plus een extra ‘Europese’ editie daags na elke Europese wedstrijd. Ze verschijnen op de sites van Het Parool, Ajax Showtime, maar ook via Apple en Spotify. Hier is de Branie-index op Spotify. Meest recente aflevering bovenaan.


ajaxlife.nl
Ajax Life is het maandblad voor leden van de Supportersvereniging Ajax. Ik publiceer er veel in, vooral Ajaxverhalen met een historische insteek. Die artikelen staan níet op Ajax Life-website, waarvoor ik dan weer wel een aantal blogseries schreef. Er staat het een en ander van en over mij op de Ajax Life-site. Kijk maar.


journa.com
Journa is een online database van journalistenportfolio’s, een zoekmachine voor journalistieke publicaties. Ik heb er ook een (automatisch bijgehouden en onvolledig) profiel, waar ik niet veel aan doe.


amboanthos.nl
Mijn uitgever. Ik tekende er in juni 2019. In oktober 2019 verscheen Het nieuwe Ajax. De komende jaren meer. Ook fictie. Hier is mijn auteurspagina.


uitgeverijbrandt.com
Mijn ándere uitgever. 101 dingen die je moet weten over Ajax (2016, meermaals geactualiseerd, voor het laatst in 2024) is er verschenen en, vanaf 2021, ook het Ajax Jaarboek. Kijk hier voor mijn auteurspagina op de Brandt-site.


overamsteluitgevers.com
Mijn oude uitgever. Mijn debuut Vak 127 verscheen in 2005 via Uitgeverij 521, die opging in de Foreign Media Group. Er kwam een afsplitsing, Dutch Media, waar de geest van 521 min of meer voortleefde in uitgeverij Carrera, waar ik Sporen van Ajax (2012) uitbracht. Dutch Media werd dan weer Overamstel Uitgevers, waar Carrera nu vooral kookboeken uitgeeft. Zo zit het, geloof ik. Hoe dan ook: Vak 127 (2005) en Sporen van Ajax (2012) zijn nu Carrera-titels en zijn nog altijd verkrijgbaar via het imperium Overamstel. Kijk maar. Elke boekverkoper kan ze ‘on demand‘ voor je bestellen, nog altijd, en ze zijn ook gesigneerd te koop via deze site.


gogme.nl
Deze website is ‘gebouwd’, ontworpen en van een fijne huisstijl voorzien door Marcel Stephan van Gogme Web Services. Gevoel voor stijl. Toffe logo’s. Bekwaamheid all around. Aanbevolen.


En dan zijn er nog de sociale media. Je kunt me volgen of ‘bevrienden’ via allerlei sociale media, te weten X (voorheen Twitter), Facebook, Bluesky, LinkedIn en Instagram. Als je wilt zien welke muziek ik beluister: mijn Last.fm-account houdt het real-time bij. Als je wilt zien wat ik lees: dat houd ik (met korte recensies) bij op Goodreads, waar ik trouwens ook een auteursprofiel heb (maar daar doe ik dan weer niks aan). Tot slot, als je op Google zoekt op ‘menno pot’, krijg je dit.

 

 

Back To Top