Skip to content

Herziene editie van ‘101 dingen’

Hij is er weer, geheel herzien, geactualiseerd tot en met zomer 2019 en… een stuk goedkoper: 101 dingen die je weten moet over Ajax. Nu overal te koop, ook gesigneerd via deze site.

‘101 dingen’ verscheen in 2016 via Uitgeverij Brandt. Gebonden, hardcover, met een prijs die deed denken aan Ajax’ Champions League-triomf van bijna een kwarteeuw geleden: 19,95 euro. De hele oplage raakte uitverkocht.

Een geactualiseerde heruitgave leek uitgever Paul Brandt en mij wel wenselijk, want er is bij Ajax nogal veel gebeurd sinds 2016: een door niemand verwachte Europese finaleplaats, de langste Champions League-campagne ooit, een nieuwe naam voor het stadion, de twee grootste transfers uit de clubhistorie, maar ook de tragedie rond Abdelhak Nouri en de 34e landstitel aan hem, Ajax’ eeuwige nummer 34, werd opgedragen.

Het heeft allemaal een plek gekregen in deze herziene editie, die als paperback verschijnt tegen het vriendenprijsje van 15 euro. Fijne cadeauprijs, dachten wij. Het boek is geschikt voor alle Ajacieden vanaf een jaar of tien die écht iets over hun club willen weten. Meer info over het boek vind je hier.

Waar te koop?

Nou, bij de boekhandel in je woonplaats, om te beginnen. Als ze ’t niet hebben liggen, kunnen ze ’t vast bestellen. Maar online bestellen kan ook, waar je maar wilt, of je het nou bij bol.com, Bookaroo, Libris, Bruna of wie dan ook doet. Of gesigneerd natuurlijk, via deze site, maar dat had ik geloof ik al gezegd.

101 Dingen 2e druk
Back To Top