Skip to content

Boekpresentatie ‘101 Ajax-dingen’

Hoera. Vandaag verschijnt mijn nieuwe boek, 101 dingen die je weten moet over Ajax, een boek voor jeugdige, leergierige Ajacieden vanaf een jaar of elf.

Voor informatie over het boek (Uitgeverij Brandt, hardcover, 19,95 euro) klik je op het boekomslag in de sidebar, rechtsboven. Waar het nu even om gaat is de boekpresentatie, vandaag, woensdag 5 oktober, om 16.30 uur (sharp!) bij de Linnaeus Boekhandel (Middenweg 29) in Amsterdam. Jullie zijn allemaal uitgenodigd, op een steenworp van de plek waar in 1918 de eerste kampioensploeg van Ajax voetbalde.

Ik zal het eerste exemplaar overhandigen aan Ajacied Ronald de Boer, omdat die raakt aan ontzettend veel hoofdstukjes in het boek: jeugdopleiding doorlopen, typische Ajaxvoetballer, dieptepunten als het staafincident meegemaakt, maar natuurlijk ook de Champions League-triomf van 1995. En de verhuizing naar de Arena. Allemaal dingen aan bod komen in het boek. Heel fijn dat hij mijn gast wil zijn.

Kom langs. Koop dat boek voor je Ajaxgekke kroost óf jezelf. Ik signeer het voor je, als je wilt. En Ronald ook. Ga met Ronald op de kiek. Drink iets, want deze boekpresentatie is tevens ‘womibo’.

Kun je niet komen? Jammer, maar niet getreurd, want je kunt het boek vanaf vandaag overal kopen. In Den Ouderwetschen Boekhandel, via bol.com óf gesigneerd via deze site.

Update: Check ook deze video van de presentatie en de leuke woorden van Ronald de Boer:

 

101 dingen die je weten moet over Ajax
Back To Top