Skip to content

Kampioenen in de Jungle

Attentie, Amsterdam! Op woensdag 3 april zit ik in de talkshow Dwars door Oost in de Jungle om te vertellen over de vooroorlogse geschiedenis van Ajax in de Watergraafsmeer. Het Houten Stadion, de eerste landstitel (1918), dat soort dingen. Rechtstreekse aanleiding is ons boek Kampioenen ’14-’18, maar het kon ook wel eens een Sporen van Ajax-achtige kant op gaan, als u begrijpt wat ik bedoel.

‘Dwars’ is een talkshow in en over Amsterdam-Oost. Voor de goede orde: het is geen tv-talkshow maar een podiumtalkshow. Je kunt er gratis bij zijn: woensdag 3 april, 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)  in de Jungle Amsterdam (2e Van Swindenstraat 26). De interviewer van dienst is Arie van Tol. Gasten en onderwerpen staan hier op een rij.

Aflevering 23 van ‘Dwars’ wordt een echte Ajax-editie. Vóór de pauze vertel ik over het oude Ajax en Kampioenen ’14-’18; na de pauze volgt auteur Bert Hiddema, om te vertellen over zijn nieuwe Johan Cruijff-biografie, Cruijff! De gouden jaren 1982-1996 (Hiddema schreef wel meer Cruijff-boeken, trouwens). Ajacieden weten genoeg. Mooie kans ook om wat boeken uit je Ajax- en Cruijffbibliotheek te laten signeren. Neem ze vooral mee.

Back To Top