Skip to content

Voetbal, bier en Bal Speciaal!

De jongens van Het is weer Bal! en het Total Football Festival presenteren Bal Speciaal! Datum: zaterdag 28 mei. Plaats van handeling: het Tobacco Theater (Nes 75) Amsterdam.

Samen de finale van de Champions League kijken op groot scherm, met allerhande plezante, avondvullende flauwekul eromheen. Muziek. Verhalen. Quiz. Voetbal. Bier. Hapjes.

Tickets kosten (Johan Cruijff zou trots zijn geweest) 14 euro. Of word bobo en reserveer met maximaal zes personen een VIP-tafel in de skybox voor 250 euro. Dan zijn bier en hapjes de hele avond gratis en word je maximaal in de watten gelegd door de Bal Speciaal!-babes van het Tobacco Theater.

Menno Pot leeft effe niet voor deze keer, na Wenen van Geluk en Het is weer Bal! Zelfs als mede-organisator stond hij ditmaal een beetje passief langs de zijlijn wegens gierende drukte. Zie het als een sabbatical. Maar bezoeker is ‘ie zeker, gewoon, omdat hij het niet wil missen. En jij ook niet.

Meer weten? Check www.hetisweerbal.nl. Daar koop je ook je tickets. Kan ook via de Tobacco-site.

Update 24 mei: De namen! Henk Spaan! Kluun! Willem Vissers! Jeroen Stekelenburg als spreekstalmeester! Quiz door Rodney Rijsdijk en Maarten Tuininga! Foto’s en voetballiedjes van MotherSoccer! Voetbalfilmpjes! De presentatie van het langverwachte FC Amsterdam-shirt van COPA! Bier! Hapjes! Gezelligheid!

Last but not least: een speciale voetbalgast die, tja… hoe zullen we dat cryptisch aankondigen… een woordje mee kan praten over de finale om de Europacup voor Landskampioenen én een der finalisten van 2016. Zijn naam toveren we nog uit de hoge hoed. En misschien komt er nóg wel een special guest.

Update 27 mei: De speciale voetbalgast tijdens Bal Speciaal! is niemand minder dan Ajacied en wereldreiziger Kiki Musampa. Toepasselijke gast? Dacht het effe wel. Hij weet uit eigen ervaring hoe het is om een Champions League-finale te spelen en hij was ook nog twee seizoenen speler van Atlético Madrid, een van de finalisten van 2016.

Back To Top