Skip to content

Soundz 6: Top 2000, Volendam, Garvey

Het eerste hele jaar van Soundz magazine zit erop. Nummer 6 ligt in de winkel, het blad kost als altijd 5,95 euro, maar is wel dikker dan gebruikelijk. Er staan interviews in met mensen als Henny Vrienten, Roger Waters en Tom Jones, achtergrondverhalen over The Beatles, Queen en ELO en nog heel veel meer.

Menno was ook tamelijk productief voor de laatste Soundz van 2015, al zegt hij het zelf. Zo schreef hij een verhaal over het ‘andere geluid van Volendam’, gebaseerd op een ontmoeting met de gebroeders Frank en Paul Bond van de uitstekende bands AlascA en Dandelion. Verder sprak hij de radio-dj’s Bart Arens en Gerard Ekdom, die dit jaar voor het eerst deel uitmaken van het team Top 2000-dj’s. Hij interviewde Guy Garvey, frontman van Elbow, die zijn debuutalbum als soloartiest heeft uitgebracht. En natuurlijk is er zijn rubriek ‘De Eerste’, ditmaal met Brian Pots van de geweldige psychedelische gitaarband PAUW.

Die rubriek, ‘De Eerste’, staat in Soundz 6 overigens voor het laatst. Per 2016 gaat Menno een andere vaste rubriek in Soundz doen, maar daarover in het nieuwe jaar meer.

Enfin. Soundz ligt nu bij je bladenboer. Maar een abonnement nemen kan ook.

Back To Top