Skip to content

E-book Vak 127 nog maar 4,99

Sinds een paar jaar is mijn supportersroman en soort van bestseller Vak 127 (2005) ook als e-book te koop. Hartstikke mooi, maar één ding vond ik wel jammer: als e-book moest het 11,99 euro kosten. Vond ik te duur voor een e-book, zeker voor een titel van ruim tien jaar oud. Maar het was niet anders.

Tot nu! In overleg met uitgeverij Carrera is besloten om Vak 127 voortaan lekker goedkoop te maken als e-book: 4,99 euro bij álle aanbieders van e-books. Op de boekpagina van Vak 127 staan links naar de belangrijkste.

Heb je geen e-reader? Wil je Vak 127 cadeau doen in de decembermaand? Tja, dan heb je natuurlijk niks aan een e-book, dat snappen we ook wel weer. Gelukkig is Vak 127 ook nog altijd als ‘echt’ boek te koop. 16,90 euro. Je boekhandel kan het voor je bestellen, het is gewoon nog leverbaar via online boekenboeren als BOL en je kunt het ook (gesigneerd!) via deze site in huis halen.

En als Vak 127 écht ouwe koek voor je is, in welke vorm dan ook, dan koop je toch gewoon 101 dingen die je weten moet over Ajax…? Geschikt voor alle Ajacieden vanaf een jaar of tien.

Back To Top